TC-500 Pompschakelaar/Optimizer

De pompschakelaar verdient zichzelf binnen één jaar terug!

Besparen met de Heatnet vloerverwarming - Optimizer Pompschakelaar voor vloerverwarmingsystemen

De 2HEAT pompschakelaar (optimizer) bespaart u een aanzienlijk bedrag aan energie en verlengt de levensduur van uw vloerverwarmingsinstallatie.

Ook in de zomermaanden bespaart u aanzienlijk op de kosten van uw vloerverwarming

In de zomer draaien de meeste circulatiepompen op de verdelers van vleroverwarming gewoon door. Ook dan consumeren ze een behoorlijke hoeveelheid elektriciteit. Daarop kunt u besparen door gebruik t emaken van de 2HEAT Pompschakelaar/optimizer.

Compleet uitschakelen van de circulatiepomp op de verdeler wordt ten zeerste afgeraden: de pomp kan als gevolg van kalkafzetting vast gaan zitten als deze langere tijd niet wordt gebruikt. Ook kan er zich bezinksel in de leidingen vormen.

De 2HEAT pompschakelaar/optimizer zorgt ervoor dat u na een zomer niet wordt geconfronteerd met een kapotte circulatiepomp (kosten voor de vervanging daarvan bedragen ca € 150,00 - 200,00 incl. BTW.

Besparingsvoorbeeld voor een circulatiepomp van 90 Watt

Weet u wat al de apparaten in uw woning u jaarlijks aan energie kosten? Op de website van Milieu Centraal treft u een mooi overzicht.

Een circulatiepomp van 90 Watt gebruikt per jaar: 365 x 24 x 90 Watt = 788 KWh.
En dat betekent bij een KWh prijs van ca € 0,22 - € 0,24 als snel zo'n € 175,00 per jaar.
Op dat bedrag kunt u flink besparen met de 2HEAT Pompschakelaar/Optimizer

Een circulatiepomp kan dus jaarlijks al meer consumeren dan:

Energiekosten per jaar
Wasdroger

Verlichting

Koelkast

Vaatwasser

Computer

LCD-TV

Vriezer

Wasmachine

Circulatiepomp 90 Watt

Een 2HEAT pompschakelaar is snel terugverdiend!!

Voor de prijs van een dag lang de circulatiepomp van uw vloerverwarming laten draaien kunt u een zomeravond uw woning verlichten + TV kijken

Bij circulatiepompen met wat minder vermogen zal de elektriciteitsbesparing wat lager zijn: bij een pomp met meer vermogen zal de besparing nog groter zijn!